Theaterfestival Boulevard en Voedselbank Den Bosch ontvingen een record aan donaties. Dierenambulance 's-Hertogenbosch zag haar donaties flink groeien. Andere Bossche goede doelen kregen opmerkelijke steun en opvallende donaties.

Theaterfestival Boulevard heeft dit jaar een record aan donaties mogen ontvangen. Hierdoor kon het mensen met een kleine portemonnee mee laten genieten van het festival. De 39ste editie van het theaterfestival van 3 - 13 augustus is succesvol afgesloten. Het elfdaagse festival trok circa 90.000 bezoekers.

Vorig jaar ontving Voedselbank Den Bosch een record bedrag aan donaties, bijna 150% méér dan in 2021, een opmerkelijk resultaat mede tot stand gekomen door de installatie van een digitale donatieknop.

Dierenambulance 's-Hertogenbosch ondervond ook een forse toename (37%) van donaties in 2022.

Organisaties die de afgelopen maanden opmerkelijke donaties mochten ontvangen zijn:

Dierenambulance 's-Hertogenbosch

Dierentehuis Den Bosch

Eendenkooi Maaspoort samen met Voedseltuin Villanueva

Jeugdfonds Sport & Cultuur 's-hertogenbosch - Vught

Maatschappelijke Opvang Den Bosch

Quiet Den Bosch

Seniorenbus 's-Hertogenbosch

Voedselbank Den Bosch

Voedselbank Den Bosch samen met Quiet Den Bosch

Alle organisaties zijn opgenomen in de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch.

Jeugdfonds Sport & Cultuur: "Ontegenzeglijk dat de Lokale Goededoelengids een belangrijke verbindende schakel is tussen organisaties die willen schenken en de goede doelen in 's-Hertogenbosch! Samenwerken aan een gezonde en leefbare gemeenschap in onze prachtige stad. Dank daarvoor!"

Gouden Eeuw van Filantropie
De komende jaren vindt de grootste intergenerationele vermogensoverdracht in de geschiedenis van Nederland plaats. Een deel van dit vrijkomende vermogen kan aangewend worden voor maatschappelijke en lokale goede doelen. Dit stelt hoogleraar filantropie Theo Schuyt vast in het Kwartaalblad Estate Planning. Werk aan de winkel voor het notariaat, fiscalisten, estateplanners en de goededoelensector, zo voorspelt Schuyt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op