De Ouwestomp is de 70ste opgenomen organisatie in de Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch. Stichting Ouwestomp verleent hulp aan militairen die trauma's (PTSS) opgelopen hebben tijdens hun uitzending met defensie. De stichting beheert het Veteranen Ontmoetingscentrum in de wijk Schutskamp te 's-Hertogenbosch. Veteranen en hun naasten kunnen terecht voor een kop koffie en een luisterend oor. Hier wordt jaarlijks door zo’n 10.000 bezoekers gebruik van gemaakt.

De Bossche Lokale Goededoelengids is op 1 juli 2019 met 62 opgenomen organisaties gepresenteerd in het stadhuis van ’s-Hertogenbosch. In de afgelopen 19 maanden zijn 9 organisaties toegevoegd en is een organisatie verwijderd omdat ze niet meer voldeed aan de gestelde criteria.

In de Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch zijn nu 70 organisaties opgenomen verdeeld over de sectoren buurt & wijk (8), kunst & cultuur (27), natuur & milieu (6) en sociaal & maatschappelijk (29).

Afgelopen januari is in Alkmaar de tweede lokale goededoelengids van Nederland gepresenteerd met 65 opgenomen organisaties.

Stichting Ouwestomp

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op