Dankbaar, blij en zeer vereerd. Dat zijn ze bij Quiet Den Bosch nu ze maar liefst € 27.500, – aan lunch- en dinerbonnen kunnen uitreiken aan hun members. Quiet Den Bosch kan met deze donatie ruim 450 huishoudens blij maken met een etentje voor meerdere personen. Iets wat normaal gesproken niet voor hen is weggelegd, simpelweg omdat bij de members er geen geld voor is.

Een en ander is mogelijk gemaakt door Stichting 1184, de organisatie van jonge ondernemers die zich inzet voor de Bossche samenleving. Martin Vroom bedacht een jaar geleden de actie naar Alkmaars voorbeeld, in eerste instantie om de lokale horeca te steunen.

Samen met andere leden van Stichting 1184 en 51 restaurants realiseerde Vroom het Bosch' Kookboek. Bedacht werd het project maatschappelijke relevantie te geven door 50% van de winst toe te kennen aan Quiet  Den Bosch met de afspraak het gedoneerde bedrag te besteden aan lunch- en dinerbonnen van deelnemende horecaondernemers.

Uiteindelijk zijn 3.000 exemplaren van het Bosch’ Kook verkocht met een opbrengt van € 55.000,=, een prachtig resultaat.

Wees loyaal en sociaal, steun lokaal!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op