Een tijdje terug hoorde Martin Vroom van VisionArt, grafisch ontwerper van de Bossche Lokale Goededoelengids, een leuk berichtje op de radio over een mooi initiatief: 'het Alkmaars Kookboek’. Alle winst van de verkochte boeken (met recepten van Alkmaarse restaurants) vloeit terug naar de Alkmaarse horeca. Zoiets wilde Martin ook realiseren in Den Bosch! We leven in een bijzondere tijd waarin corona voor heel veel ellende gezorgd heeft. Martin wilde iets positiefs doen, wilde helpen, verbinden.

Martin Vroom polste eerst enkele bevriende restaurant-eigenaren. Omdat zij zeer positief reageerden raakte hij overtuigd dat dit initiatief ook in Bourgondisch Den Bosch een grote kans van slagen heeft, maar ... Martin wilde wilde het niet alleen doen!

Als enthousiast lid van Stichting 1184 vroeg hij het bestuur of ze dit samen met hun mooie clubje op konden pakken. Naast de Bossche horeca hebben ze er samen een Bosch’ goed doel aan verbonden: Quiet Den Bosch.

Stichting 1184 en Martin Vroom zijn ontzettend blij dat het project snel omarmd werd. Samen met een gedreven team hebben ze restaurants in de Bosche binnenstad benaderd. Inmiddels hebben meer dan 52! restaurants hun medewerking toegezegd en zijn ze begonnen met de voorbereidingen en productie van het boek. Verwachtte datum van uitgave van het Bosch' Kookboek is juli 2021. Ze zijn vol aan het werk met content, fotografie en design!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Stichting Goede Doelen ’s-Hertogenbosch.

Bel 06 139 58 735 Stuur een e-mail
Volg ons op