Een tijdje terug hoorde Martin Vroom van VisionArt, grafisch ontwerper van de Bossche Lokale Goededoelengids, een leuk berichtje op de radio over een mooi initiatief: 'het Alkmaars Kookboek’. Alle winst van de verkochte boeken (met recepten van Alkmaarse restaurants) vloeit terug naar de Alkmaarse horeca. Zoiets wilde Martin ook realiseren in Den Bosch! We leven in een bijzondere tijd waarin corona voor heel veel ellende gezorgd heeft. Martin wilde iets positiefs doen, wilde helpen, verbinden.

Martin Vroom polste eerst enkele bevriende restaurant-eigenaren. Omdat zij zeer positief reageerden raakte hij overtuigd dat dit initiatief ook in Bourgondisch Den Bosch een grote kans van slagen heeft, maar ... Martin wilde het niet alleen doen!

Als enthousiast lid van Stichting 1184 vroeg hij het bestuur of ze dit samen met hun mooie clubje op konden pakken. Naast de Bossche horeca hebben ze er samen een Bosch’ goed doel aan verbonden: Quiet Den Bosch.

Stichting 1184 en Martin Vroom zijn ontzettend blij dat het project 'Bosch' Kookboek' snel omarmd werd. Samen met een gedreven team hebben ze restaurants in de Bossche binnenstad benaderd. 

Van de eerste oplage van 3000 stuks is al meer dan twee derde verkocht, en worden vanaf deze week bezorgd. Daarvan kunnen nu al mooie cheques worden uitgereikt. “Maar”, zegt Martin Vroom, “nu begint het pas”. Vanaf vandaag wordt het Bosch’ kookboek ook in diverse winkels  in Den Bosch verkocht én ligt het in verschillende deelnemende restaurants. Daarnaast kan het boek nog steeds online besteld worden. Door het grote succes zijn ze nu al aan het denken over een tweede druk. “Bosschenaren hebben elkaar gevonden tijdens corona. Wij willen de Bossche horeca en Quiet Den Bosch graag op deze manier steunen.”

Bestel Bosch' Kookboek

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op