De eerste editie van de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch is op 1 juli 2019 gepresenteerd in het stadhuis van 's-Hertogenbosch met daarin opgenomen 62 organisaties die zich inzetten voor buurt & wijk, kunst & cultuur, natuur & milieu en sociaal & maatschappelijke onderwerpen.

In december 2017 gaven bestuur en leden van Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West groen licht voor het maken van een goededoelengids voor ’s-Hertogenbosch.

In het eerste halfjaar van 2018 is het project uitgewerkt, heeft prof. dr. René Bekkers van de Vrije Universiteit Amsterdam een inleiding verzorgd en zijn de eerste contacten gelegd met samenwerkingspartners.

In het tweede halfjaar van 2018 is prof. dr. Lucas Meijs van Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit om advies gevraagd en is een samenwerking aangegaan met Avans Hogeschool. 

Het project is openbaar gemaakt op het 50-jarig jubileumfeest van Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West in oktober 2018 waarna artikelen in de lokale en regionale media verschenen.

Op 28 maart 2019 is de Stichting Goede Doelen ’s-Hertogenbosch opgericht. De stichting zal de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch in de komende decennia onderhouden en actualiseren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op