Bij Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West ontstond het idee om 100 kaarten voor het pas geopende klimbos in Vught beschikbaar te stellen via Quiet Den Bosch, speciaal voor die kinderen waarvoor deze uitjes niet vanzelfsprekend zijn. Het klimbos van IJM maakte er samen met de Rotaryclub een mooie deal voor. Daarnaast werden 150 traktaties beschikbaar gesteld bij de horeca aan de Parade in ’s-Hertogenbosch. Bij de overhandiging van de kaarten kreeg Jan de Rond, voorzitter van de Rotaryclub, als dank een mooie bloem overhandigd van Yvette Hurkens van Quiet Den Bosch.

Jos den Otter, Ondernemer: “Met deze geste steunen wij twee doelen in één keer: de recreatie- en horecabranche én ouders en kinderen die een uitje extra verdienen”

Daniëlla Nijman, advocaat: “In de afgelopen drie jaar was ons thema ‘kinderen in armoede’. Als Rotaryclub hebben we hier op verschillende momenten aandacht aan besteed en acties ondernomen. Wij hebben onder andere bijgedragen door kinderondergoed en pyama’s via de Voedselbank, knutseltassen via Farent, groepstent en donatie via Zorgboerderij De Locatie, et cetera. Wij sluiten nu het thema ‘kinderen en armoede’ af door via Quiet Den Bosch een aanzienlijk bedrag beschikbaar te stellen voor 100 recreatie vrijkaarten en 150 horeca tractaties.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op