Zondag 12 september hield het Vicki Brownhuis in Den Bosch opnieuw een spinningmarathon op de Bossche Markt. Vijfenzestig enthousiaste deelnemers fietsten samen zo'n 36.000 euro bij elkaar.

In 2019 organiseerde het Vicki Brownhuis al een eerste sponsorfietstocht naar de top van de Mont Ventoux. Het jaar erop hield corona de wereld in zijn greep en werd als alternatief een spinningmarathon georganiseerd op de Parade. Afgelopen zondag kreeg deze een vervolg met een tweede editie, ditmaal op de Bossche Markt. Daar legden zo’n vijfenzestig gesponsorde fietsers verdeeld over drie groepen een afstand van gemiddeld vijftig kilometer af. Onder de deelnemers ook zo’n dertig leerlingen en docenten van het Rodenborch College in Rosmalen.

 “Wij willen alle deelnemers van harte bedanken voor hun inzet”, benadrukt Jacqueline Crooijmans, directeur van het Vicki Brownhuis: “Speciale dank gaat er uit naar het Nationaal Fonds tegen Kanker dat de eerste 10.000 euro aan sponsorgeld heeft verdubbeld. Met het opgehaalde geld kunnen wij weer heel wat nieuwe activiteiten organiseren voor onze gasten!”

Foto: Henk van Esch

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op