Kies jouw goede doel in 's-Hertogenbosch, steun lokaal!

Jaarlijks wordt bijna 1/3 deel van de donaties (31%) in december en 12% in de laatste drie dagen van het jaar gedaan. Een en ander is voor de Stichting Goede Doelen 's-Hertogenbosch aanleiding voor een publiekscampagne met als motto STEUN LOKAAL!

Zichtbare promotie
Goede Doelen 's-Hertogenbosch organiseert gedurende de maanden november en december samen met en ten behoeve van lokale organisaties verschillende promotionele activiteiten:

  • De Bossche Omroep plaats regelmatig advertenties en artikelen over de Lokale Goededoelengids in haar krant.
  • DTV Den Bosch zendt in november en december een videoclip uit in haar reclameblokken. Videoclip voor november.
  • Vrijdag 18 november is de Dag van de Ondernemer, dé gelegenheid om ondernemers te bedanken voor hun inzet voor de lokale gemeenschap.
  • Vanaf 28 november komen, net als in 2019 en 2021, gedurende veertien dagen 60 posters van de Lokale Goededoelengids te hangen op 2-signborden aan 30 lantaarnpalen in en om 's-Hertogenbosch.
  • Op 29 november is het GivingTuesday, de dag om samen meer goed te doen.
  • In december richt Huis73 in haar vestigingen in Rosmalen, Vught en 's-Hertogenbosch thematafels rondom geefgedrag in.
  • Op 7 december wordt de Nationale Vrijwilligersdag gevierd, de dag om vrijwilligers te bedanken voor het vele werk dat zij belangeloos doen.

Andere steden
Ook in Alkmaar wordt onder de noemer 'December = Geefmaand' campagne gevoerd voor lokale goede doelen. Drie andere steden zijn dit jaar gestart met de voorbereidingen voor een Lokale Goededoelengids, te weten Maastricht, Rotterdam en Kampen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op