Zes samenwerkende organisaties starten een Meldpunt Lokale Organisaties ’s-Hertogenbosch waar stichtingen, verenigingen en initiatieven hun zorgen, knelpunten en problemen als gevolg van de coronacrisis kunnen laten weten. Het initiatief is afkomstig van Jan de Rond van Mooi zo Goed zo, Vrijwilligersnetwerk Galant en Goede Doelen 's-Hertogenbosch.

Via het Meldpunt Lokale Organisaties ’s-Hertogenbosch verzamelen de samenwerkende organisaties de knelpunten en uitdagingen, waar organisaties nu en in de komende maanden mee te maken (gaan) krijgen. Deze kunnen per sector verschillen. Door ze te inventariseren gaat een specifiek beeld ontstaan van de problemen en noden per sector, waarna verfijnde maatregelen bedacht kunnen worden om de issues aan te pakken.

Voor het meldpunt en het daarmee samenhangend onderzoek werken de lokale partners Mooi zo Goed zo, Vrijwilligersnetwerk Galant, ’S-PORT, Cultuurbosch en Goede Doelen ’s-Hertogenbosch samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Meldpunt bij Vrijwilligersnetwerk Galant
Het meldpunt is onder gebracht bij Vrijwilligersnetwerk Galant en met ingang van dinsdag 21 april op werkdagen te bereiken via meldpunt at galant.nl en/of telefoon 073 – 615 62 50

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op