Muziekvereniging Sint Cecilia is eind juni opgenomen in de Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch.

Muziekvereniging Sint Cecilia Rosmalen beoefent en presenteert blaas- en slagwerkmuziek op amateurbasis. Sint Cecilia heeft muziek- en slagwerksecties, verzorgt optredens, muzikale en culturele manifestaties.

Een belangrijk succes in 2021 was dat maar liefst 36 basisschoolleerlingen deelnamen aan de blazers- en slagwerkklassen.

Donaties gaan gebruikt worden voor het uitbreiden en verbeteren van activiteiten voor de jeugd, uitbreiden van aantal optredens, uitwisselingen met scholen en collega verenigingen en voor pr en communicatie doeleinden.

Jan de Rond, Goede Doelen 's-Hertogenbosch: "Muziekvereniging Sint Cecilia uit Rosmalen is de twaalfde organisatie die wij sinds de presentatie van de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch in 2019 toelaten tot de gids. Van vijf organisaties hebben wij in de tussentijd spijtig genoeg afscheid genomen. Nu staan 70 organisaties in onze gids vermeld die het steunen waard zijn.”

De organisaties worden gescreend op basis van betrouwbaarheid, doelmatigheid, lokale betrokkenheid, continuïteit en (sociale) duurzaamheid.

In de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch zijn organisaties opgenomen uit de sectoren buurt & wijkkunst & cultuurnatuur & milieu en sociaal & maatschappelijk. De gids dient als hulp voor mensen die een donatie overwegen of lokale goede doelen willen opnemen in hun testament. Met de gids kunnen zij een weloverwogen keuze maken.

Wees sociaal en royaal, steun lokaal!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op