Talvi Mediacentrum en Goede Doelen 's-Hertogenbosch zijn afgelopen week gestart met een nieuwe rubriek in de Bossche Omroep. Ze geven lokale goededoelenorganisaties een podium in deze rubriek onder de titel: Lokale goede doelen die uw steun waard zijn. Elke keer komen twee organisaties uit de Lokale Goededoelengids (op alfabetische volgorde) aan bod. De rubriek zal tweewekelijks verschijnen in de Bossche Omroep.

De Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. Han van Bodegom, Talvi Mediacentrum: "De Bossche Omroep is een weekblad gericht op de inwoners en gemeenschappen van 's-Hertogenbosch en omliggende dorpen. Dit geldt ook voor de Lokale Goededoelengids. Wij zijn beide dienstverleners met een sterk lokaal karakter, een mooie en natuurlijke combinatie. Op deze manier kunnen wij eenvoudig meewerken aan het versterken van de sociale infrastructuur van 's-Hertogenbosch en wie wil dit nou niet?"

Onderstaand de eerste publicatie van de nieuwe rubriek met aandacht voor Stichting ABC leer mee en Stichting Actieve Senioren 's-Hertogenbosch. Voor de internetversie van de rubriek klik hier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op