Stichting Maaspoort Kids is eind januari opgenomen in de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch. De stichting organiseert in de wijk Maaspoort allerhande activiteiten voor kinderen in de basissschoolleeftijd.

Martijn Quaedvlieg, voorzitter Maaspoort Kids: "Wij organiseren allerlei kleine en grote activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De kleinere activiteiten komen regelmatig terug, zoals knutselen, techniekmiddagen, voorlezen, opruimdag, coderdojo (leren programmeren). Daarnaast organiseren we grotere activiteiten zoals Sinterklaas, Koningsdag, Kerstshow, e.d.. Het doel is talentontwikkeling en bijdragen aan gelijke kansen. Daarom ook vinden wij het erg belangrijk dat onze activiteiten altijd gratis toegankelijk zijn zodat iedereen in principe mee kan doen."

Jan de Rond, voorzitter Goede Doelen 's-Hertogenbosch: "Maaspoort Kids is de dertiende organisatie die wij sinds de presentatie van de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch in 2019 toelaten tot de gids. De bijna 70 opgenomen organisaties zijn gescreend op basis van betrouwbaarheid, doelmatigheid, lokale betrokkenheid, continuïteit en (sociale) duurzaamheid.”

In de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch zijn organisaties opgenomen uit de sectoren buurt & wijk, kunst & cultuur, natuur & milieu en sociaal & maatschappelijk. De gids dient als hulp voor bedrijven en mensen die een lokale donatie overwegen of lokale goede doelen willen opnemen in hun testament. Met behulp van de gids kunnen zij een weloverwogen keuze maken.

Alle 68 opgenomen organisaties zijn gescreend op basis van betrouwbaarheid, doelmatigheid, lokale betrokkenheid, continuïteit en (sociale) duurzaamheid.

Wees royaal, steun lokaal!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op