Vanaf maandag 2 t/m dinsdag 24 september kan er gestemd worden op de deelnemers aan Rabo ClubSupport. En dat is de moeite waard! Niet voor niets doen 27 organisaties uit de Lokale Goededoelengids mee aan deze actie.

Vorig jaar werd in onze regio € 200.000 toegekend en deden 24 organisaties uit de Lokale Goededoelengids mee. Zo’n 47.000 leden van de bank in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Vlijmen en Heusden konden hun stem uitbrengen op een organisatie naar keuze. Een stem was toen goed voor € 14,34! 

Het onderstreept het belang mee te doen en mensen te stimuleren te gaan stemmen. Natuurlijk op de  eigen organisatie, maar ook om de 2de en 3de stem uit te brengen op een organisatie uit de Lokale Goededoelengids. 

Dit jaar doen 27 organisaties uit de Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch mee. Ook de Stichting Goede Doelen ’s-Hertogenbosch doet mee onder de titel ’s-Hertogenbosch, Steun Lokaal! Een stem daarop is uiteraard meer dan welkom!

Uit de Lokale Goededoelengids doen de navolgende organisaties mee aan Rabo ClubSupport:Lokale goede doelen zijn uw steun waard. Doe mee en breng uw stem uit via https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

STEUN LOKAAL!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Partners Contact In de media Hoofdsite
Volg ons op