Stichting Leergeld ’s-Hertogenbosch is opgenomen in de Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch. Dit heeft het bestuur van Goede Doelen 's-Hertogenbosch begin september besloten.

Leergeld ’s-Hertogenbosch zorgt dat alle kinderen in ’s-Hertogenbosch dezelfde kansen hebben. Ze helpen bijvoorbeeld met schoolspullen, sport, een laptop, fiets of een verjaardagscadeau. Ouders en verzorgers in ’s-Hertogenbosch kunnen zo het beste aan hun kind geven. Elk kind kan meedoen! Hierdoor kunnen deze kinderen hun sociale vaardigheden en kennis zo optimaal mogelijk ontwikkelen en later als volwassenen volwaardig participeren in de samenleving.

Jan de Rond, voorzitter Goede Doelen 's-Hertogenbosch: "Leergeld ’s-Hertogenbosch is de achttiende organisatie die wij sinds de presentatie van de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch toelaten tot de gids. De opgenomen organisaties zijn allen gescreend op betrouwbaarheid, doelmatigheid, lokale betrokkenheid, continuïteit en (sociale) duurzaamheid. Afgelopen voorjaar zijn de jaarverslagen van  organisaties opgenomen in de gids onderzocht en geanalyseerd. De resultaten zijn boven verwachting. Zowel de particuliere als zakelijke giften zijn sinds de presentatie van de Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch in 2019 met 125% gestegen. Bijzonder opmerkelijk aangezien landelijk de giften en dezelfde periode zijn gedaald met 5%.”

In de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch zijn op dit moment 70 organisaties opgenomen uit de sectoren buurt & wijk, kunst & cultuur, natuur & milieu en sociaal & maatschappelijk. De gids dient als hulp voor bedrijven en mensen die een lokale donatie overwegen of lokale goede doelen willen opnemen in hun testament. Met behulp van de gids kunnen zij een weloverwogen keuze maken.

Alle in de gids opgenomen organisaties zijn gescreend op betrouwbaarheid, doelmatigheid, lokale betrokkenheid, continuïteit en (sociale) duurzaamheid.

STEUN LOKAAL!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Partners Contact In de media Hoofdsite
Volg ons op