Stichting KuBra-Art is half maart 2022 opgenomen in de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch. 

KuBra-Art is een vrijwilligersorganisatie van beeldend kunstenaars. Sinds 2011 worden individuele beeldend kunstenaars (140) samengebracht om in groepsverband en onder begeleiding exposities, evenementen en community-art projecten te realiseren.

Het publiek wordt nauw betrokken bij de exposities en is doorlopend in contact met de kunst en de kunstenaars. Ontvangen donaties worden gebruikt voor het ontwikkelen van nieuwe activiteiten, het onderhouden van het Rosmalense thuishonk en om het fundament van de stichting te verstevigen.

Jan de Rond, Goede Doelen 's-Hertogenbosch: "KuBra-Art uit Rosmalen is de elfde organisatie die wij sinds de presentatie van de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch in 2019 toelaten tot de gids. Tot onze spijt hebben we in de tussentijd van vijf organisaties afscheid moeten nemen." De organisaties worden gescreend op basis van betrouwbaarheid, doelmatigheid, lokale betrokkenheid, continuïteit en (sociale) duurzaamheid.

In de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch zijn organisaties opgenomen uit de sectoren buurt & wijk, kunst & cultuur, natuur & milieu en sociaal & maatschappelijk. De gids dient als hulp voor mensen die een donatie overwegen of lokale goede doelen willen opnemen in hun testament. Met de gids kunnen zij een weloverwogen keuze maken.

Wees loyaal en sociaal, steun lokaal!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op