Intocht Driekoningen ’s-Hertogenbosch is eind oktober opgenomen in de Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch.

Stichting Intocht Driekoningen 's-Hertogenbosch organiseert op de eerste zondag van het nieuwe jaar in de Bossche binnenstad een fysieke optocht met koningen, herders en pages naar de basiliek Sint Jan. De optocht symboliseert de reis van de drie koningen in het jaar 0. Door middel van Het Vierde Geschenk ondersteunt de stichting kinderen die het minder breed hebben.

Jan de Rond, Goede Doelen 's-Hertogenbosch: "Intocht Driekoningen ’s-Hertogenbosch is de vijftiende organisatie die wij sinds de presentatie van de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch in 2019 toelaten tot de gids. De opgenomen organisaties zijn gescreend op betrouwbaarheid, doelmatigheid, lokale betrokkenheid, continuïteit en (sociale) duurzaamheid.”

In de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch zijn organisaties opgenomen uit de sectoren buurt & wijk, kunst & cultuur, natuur & milieu en sociaal & maatschappelijk. De gids dient als hulp voor bedrijven en mensen die een lokale donatie overwegen of lokale goede doelen willen opnemen in hun testament. Met behulp van de gids kunnen zij een weloverwogen keuze maken.

Alle opgenomen organisaties zijn gescreend op betrouwbaarheid, doelmatigheid, lokale betrokkenheid, continuïteit en (sociale) duurzaamheid.

Wees royaal, steun lokaal!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op