Stichting 1184 organiseert een fotowedstrijd over de stad Den Bosch. De beste foto's worden geveild. Het geld dat wordt opgehaald met de veiling gaat naar een lokaal goed doel, stichting Kameraden. Iedereen kan meedoen.

Stichting 1184
Stichting 1184 bestaat uit dertig Bossche ondernemers. Zij organiseren deze fotowedstrijd voor het eerst. "Deze wedstrijd gaat echt over heel Den Bosch en wij willen daarmee wat betekenen voor de stad", vertelt organisator Martin Vroom. "We richten ons ook alleen op goede doelen in Den Bosch. Naar een passende prijs wordt nog gezocht, maar de winnaar krijgt uiteraard eeuwige roem."

De opbrengst van de veiling gaat naar het goede doel Kameraden. Deze stichting koppelt ouderen aan jongeren om leuke dingen te doen en elkaars wereld groter te maken.

Deelnemen
Deelnemers kunnen een foto insturen waarbij het thema 'stad vol contrast' centraal staat. Een foto insturen kan tot 12 april via http://www.stadvolcontrast.nl. Iedereen kan een foto uploaden. Tot 19 april kan er op foto's gestemd worden. De foto met de meeste stemmen krijgt de publieksprijs.

Driekoppige jury
De jury bestaat uit Albert Verlinde, directeur van het Design Museum Timo de Rijk en fotograaf Werner van Beusekom. Zij kiezen na de stemronde waaruit de publieksprijs komt de tien beste foto's uit de inzendingen. Deze elf foto's worden tijdens de finale in mei tentoongesteld in het Design Museum en uiteindelijk geveild. Dan kiest de jury ook de winnende foto.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op