Iedereen die in de horeca werkt weet het: een fooi geeft je inkomen een leuke boost. Toch besloot het team van het Bossche steakrestaurant Ribsfactory Den Bosch om een opmerkelijke bijdrage te leveren aan Quiet Community Den Bosch. De medewerkers van Ribsfactory offeren hun fooien op voor members van Quiet Community.

Brechje Oddens van Ribsfactory: “Voor de medewerkers van Ribsfactory was er wel een voorwaarde. Ze wilden weten wat er met het geld zou gebeuren. Logisch natuurlijk. Al brainstormend bedachten we iets concreets: voor een aantal kinderen die jarig zijn én member van Quiet organiseren we een diner voor twee. Daarnaast mogen ze voor 100 euro een cadeau uitzoeken. Samen gaan we de stad in.”

Schoolspullenpas
De fooienpot van Ribsfactory was de tweede verrassing in één maand tijd. In juli had Quiet Den Bosch ook al de 10.000ste Schoolspullenpas mogen ontvangen van het Armoedefonds. Quiet had voor komend schooljaar 50 Schoolspullenpassen aangevraagd en kreeg deze op 23 juli overhandigd van Bossche kinderburgemeester Saleisha Kreté. 

Quiet Community verzacht armoede voor haar members en brengt armoede onder de aandacht van het grote publiek.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op