Dorpsblad De Stempel is begin september opgenomen in de Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch. Dorpsblad De Stempel heeft een oplage van 2.550 stuks en komt 8 keer per jaar uit. De Stempel is de stem van en voor Empelnaren en staat met haar aandacht voor verenigingen, scholen, parochie en inwoners midden in de Empelse samenleving.

Dorpsblad de Stempel heeft in 2020 haar 40ste jaargang mogen beleven. Donaties gaan gebruikt worden om het nieuws dat nu (nog) geen plekje krijgt in de berichtgeving wél aandacht te kunnen gaan geven.

Jan de Rond, Goede Doelen 's-Hertogenbosch: "Dorpsblad De Stempel is de twaalfde organisatie die wij sinds de presentatie van de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch in 2019 toelaten tot de gids. De opgenomen organisaties zijn gescreend op basis van betrouwbaarheid, doelmatigheid, lokale betrokkenheid, continuïteit en (sociale) duurzaamheid.”

Sinds de zomer 2019 zijn nu toegevoegd:
Dierenambulance Den Bosch
Dorpsblad De Stempel
Fietsmaatjes Den Bosch
Hartveilig Den Bosch
HEVO Rosmalen
Jeugdfonds Sport & Cultuur 's-Hertogenbosch-Vught
KuBra - ART Den Bosch (kunst & cultuur)
More Than Refugees
Muziekvereniging Sint Cecilia Rosmalen
Ouwestomp

Steunpunt Zelfhulp 's-Hertogenbosch & Regio
Weeshuisjes

In de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch zijn organisaties opgenomen uit de sectoren buurt & wijk, kunst & cultuur, natuur & milieu en sociaal & maatschappelijk. De gids dient als hulp voor mensen die een lokale donatie overwegen of lokale goede doelen willen opnemen in hun testament. Met de gids kunnen zij een weloverwogen keuze maken.

Wees sociaal en royaal, steun lokaal!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op