Sinds begin 2020 vermeldt het Vicki Brownhuis de ontvangen donaties in haar maandelijkse nieuwsbrief. Dit helpt want het aantal donaties neemt toe en is in korte tijd zelfs verdubbeld.

In 2020 ontving het Vicki Brownhuis 27 donaties. Gedurende 2021 ontving het Vicki Brownhuis 56 donaties, een toename van 29 donaties ten opzichte van 2020, met een waarde ver in de tienduizenden euro's.

In het eerste kwartaal 2021 werden maar liefst 22 donaties ontvangen. Het tweede kwartaal was goed voor 12 donaties en het derde kwartaal voor 8 donaties. In het vierde kwartaal mocht het Vicki Brownhuis 14 donaties ontvangen.

Een mooi en opvallend resultaat dat strookt met het onderzoek 'Lots of people give me money' van dr. Claire van Teunenbroek. Zij concludeert dat het verstrekken van sociale informatie meestal een positief effect heeft op geefgedrag en donaties.

Met haar onderzoek heeft Claire van Teunenbroek de prestigieuze 'Gabriel Rudney Memorial Award for Outstanding Dissertation in Nonprofit and Voluntary Action Research' in de wacht gesleept. Deze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan het beste proefschrift ter wereld dat bijdraagt aan de ontwikkeling van academisch onderzoek naar de werking van de non-profitsector.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op