Begin november organiseerde Serviceclub Fifty-One ‘s-Hertogenbosch voor het zesde achtereenvolgende jaar de ‘Fifty-One Pubquiz’. Deze keer is de pubquiz hybride georganiseerd, dat wil zeggen een combinatie van live en digitaal.

De 'Fifty-One Pubquiz' wordt traditioneel geleid door twee voormalig wethouders van gemeente ’s-Hertogenboch: Jetty Eugster en Bart Eigeman. De opbrengst van 4 cijfers voor de komma is dit jaar naar Farent – Powerup073 gegaan.

Serviceclub Fifty-One
Serviceclub Fifty-One 's-Hertogenbosch is onderdeel van de wereldorganisatie Fifty-One. Naast de gezellige en leerzame bijeenkomsten zetten de leden zich actief in voor hulpbehoevenden in de samenleving en genereren gelden voor goede doelen, onder meer met deze Pubquiz. Pubquiz organisator Leo Sedee, namens Fifty-One ‘s-Hertogenbosch: “Wij zetten ons graag in voor Farent – Powerup073 omdat dit doel goed aansluit bij ‘Rechten van het Kind’, het internationale Fifty-One thema voor de fondsenwerving. Vorig jaar is de opbrengst naar Kinderboerderij Oosterhoeve gegaan."

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op