Goede Doelen 's-Hertogenbosch

Steun lokaal!

Goede Doelen 's-Hertogenbosch promoot lokale goede doelen die het steunen waard zijn én biedt ondersteuning en advies aan lokale goededoelenorganisaties in de sectoren buurt & wijk, kunst & cultuur, natuur & milieu en sociaal & maatschappelijk in de gemeente 's-Hertogenbosch. Ondersteuning en advies bij het verwerven van massa, materialen, media, mensen en munten.
De uitgegeven Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch helpt mensen en bedrijven die een donatie overwegen of lokale goede doelen willen opnemen in hun nalatenschap. De in de gids opgenomen goede doelen voldoen aan strenge criteria van betrouwbaarheid, doelmatigheid, lokale betrokkenheid, continuïteit en (sociale) duurzaamheid.
Op Lokale Goededoelendagen wisselen goededoelenorganisaties, partners en belangstellenden kennis, ideeën en opgedane ervaringen uit.
Donaties zijn zeer welkom voor de verdere promotie en versterking van lokale goededoelenorganisaties in 's-Hertogenbosch en omliggende dorpen. Zij leggen immers de basis voor de sociale cohesie.
Wees sociaal en royaal, steun lokaal!

Rechtsvorm: Stichting
Sector: Sociaal & maatschappelijk
Bezoekadres: Niet van toepassing
KvK nummer: 74427067
Bankrekeningnummer: NL24RABO 0341 7946 43
Samenstelling inkomsten: Contributies, donaties
Email: s-hertogenbosch@lokalegoededoelengids.nl
Website: https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl
Anbi-status: Nee
Actief sinds: 2019
Uitgaven: € 5.000 - € 10.000
Gebruikers: 70 lokale goede doelen in 's-Hertogenbosch
Medewerkers: Vrijwilligers: 7
Terug naar overzicht

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

In de media Contact Hoofdsite
Volg ons op